Sound bath healing

Terapia implica sunetele vibrationale ale instrumentelor sacre, gonguri planetare boluri tibetane și de cristal, toba ocean dream, rain stick, hand pan, vocea umana, tehnici de respirație și meditative. 

Despre Sound bath healing

Terapia de vindecare cu sunete “sound healing bath/ baie de sunete”este o terapie integrala, o forma a medicinii vibrationale care trateaza persoana holistic. Beneficiile sunt multiple, de la relaxare, eliberare emotii suprimate, echilibrare camp energetic, atingerea starii de armonie prin transformarea convingerilor si cu implicarea directa a pacientului in stabilirea de intentii clare si vizualizarea indeplinirii lor.

Undele sonore si vibratiile emise de instrumentele sacre folosite – gonguri planetare, boluri tibetane si de cristal, clopotei Koshi si tibetani, toba ocean dream si rain stick cat vocea umana, penetreaza adanc pana la nivel de celula, permitand realinierea celulelor la tipare sonore armonice. Efectul sinergic al sunetelor contribuie la restabilirea echilibrul, armoniei si reactivarii capacitatii naturale de vindecare, recuperare a fiintei, corpului nostru si implicit la regasirea starii de sanatate, de bine si bucurie.

Terapeut Sound bath healing

Echipa - Manuela Chitea

Manuela Chitea

Terapeut ( Sound-Healing)

Prețuri Sound bath healing

Terapie prin sunet

Program Sound bath healing

Rezervă Sound bath healing

Scroll to Top